Filosofie

Oostelbos staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs

Oostelbos Installatietechniek BV kenmerkt zich door kwalitatief goed werk te leveren voor een betaalbare prijs. Wij werken voor aannemers, lokale overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen etc., zonder hierbij de particulieren uit het oog te verliezen. Wij kunnen grote werken van diverse disciplines en complexiteit aannemen, begeleiden en uitvoeren. Wanneer nodig schakelen we vaste onderaannemers met specialisatie in, die wij regelmatig op hun prijs en kwaliteit beoordelen. Zo kunnen we grote én kleine klanten het beste van dienst zijn.

_BDF5617 1200

Plezier in het werk

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en we zijn open en eerlijk naar hen. Dat resulteert in een laag verloop van ons personeelsbestand. Met onze planning houden we rekening met u en streven er naar om een vaste monteur bij u de werkzaamheden te laten verrichten.

MVO

Als bedrijf zijn wij MVO gecertificeerd en betrokken bij de maatschappij als geheel. Loodgieterswerk en sanitair is ons vak en wij steunen om die reden het initiatief ‘Water for Life’. De missie van ‘Water for Life’ is om mensen in arme wijken in derde wereld landen toegang te geven tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.